Alle categoriëen

Informatie

Over Instant Celebration

Instant Celebration ontstond door het combineren van de
vaardigheden en kernactiviteiten van twee Nederlandse
bedrijven: Photoflyer en Jubels Digital Printing. Deze partijen
werken al jarenlang met elkaar samen.

 

 

Photoflyer - opgericht in 2003

Iedereen vindt het leuk om een iconische Instaxfoto te krijgen. Instantfoto's zijn authentiek, gemakkelijk uit te delen en aansprekend. Photoflyer combineert de kracht van instax met stickerframes met een unieke uitstraling; Photoflyers. Oprichter Mitchell Plaizier vond het concept van Photoflyer uit nadat een klant hem uitdaagde om het perfecte marketinggadget te ontwerpen.

Vandaag de dag staan Photoflyers bekend als een goede marketingtool voor merken, evenementen en campagnes. Wij creëren concepten op maat en conversiemethodes voor merken wereldwijd en binnen elke branche. Op dit moment zijn we actief in 71 landen, werken we voor +1500 merken wereldwijd, zijn er meer dan 20 miljoen foto's genomen en hebben we al gezorgd voor 60.000.000 vrolijke gezichten! Photoflyer is de originele partner van Instax Fujifilm voor Europa, VS, Zuid-Afrika en Australië. 

 

 

 

Jubels Digital Printing - opgericht in 1902

Drukkerij Jubels B.V. werd opgericht door de overgrootvader van de huidige directeur Fred Jubels (4e generatie). Samen met zijn vriend en collega Jeroen van Druenen, transformeerde hij Jubels naar een allround en toonaangevend grafisch bedrijf dat beschikt over de allernieuwste technologieën en productiemachines.

Alle Photoflyer-producten worden gedrukt door Jubels in Amsterdam-Noord en verzonden vanuit Nederland. Jubels is een gerenommeerd grafisch familiebedrijf met een ruime diversiteit aan communicatiemiddelen en is al meer dan 45 jaar een Xerox Premier Partner (Jubels was de eerste klant van Xerox in Europa). Jubels produceert voor zowel Nederlandse als internationale klanten binnen Europa alsmede ver daarbuiten (voornamelijk de USA). Service en klanttevredenheid staan bij dit familiebedrijf zeer hoog in het vaandel!

Jubels levert de allerhoogst haalbare kwaliteit drukwerk, zowel online als offline. Van handelsdrukwerk tot digitaal gedrukte grootformaat prints, bijzondere boekwerken vanaf oplage één met speciale papiersoorten alsmede een bijzondere afwerking, brochures, nieuwsbrieven, displays, gepersonaliseerde één op één campagnes, fulfilment & e-commerce voor webshops, logistieke dienstverlening en opslagbeheer tot en met het zelfstandig bouwen van complexe webshops.

 

Instant Celebration - opgericht in 2018

Photoflyer is van origine een product voor de B2B-markt, maar door het succes ontstond er ook enthousiasme en vraag vanuit de consumentenmarkt. Dus waarom dit product niet beschikbaar maken voor verjaardagsfeesten, bruiloften en bijvoorbeeld geboortekaartjes? De beleving van Photoflyer en de knowhow van Jubels als het aankomt op print en digitale platforms vormen samen de perfecte combinatie voor deze stap.

Instant Celebration gaat over het vastleggen van de speciale momenten. Mensen vinden het leuk om dit te ontvangen en jarenlang te bewaren. Een prachtige herinnering die gasten graag mee naar huis nemen. Een gepersonaliseerd fotoframe voor elk feestje. Wat je ook viert, maak het er eentje om in te lijsten!