Alle categoriëen

Informatie

Betalen

Wij accepteren iDeal, Klarna Afterpay, Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Cartes Bancaires, CartaSi, PayPal, SEPA Bankoverboeking en Sofort Banking. De betaling wordt veilig online afgehandeld tijdens het afrekenproces.

Instant Celebration accepteert de volgende veilige online betaalmethoden:

iDEAL – iDeal is een betrouwbare en makkelijke manier om online binnen Nederland te betalen. U betaalt binnen een beveiligde bankieren-app op de smartphone of via de online bankomgeving van uw eigen bank.

Visa, Mastercard / Maestro, American Express, Cartes Bancaires, CartaSi – Het is heel gemakkelijk om een van deze creditcards als betaalmethode te gebruiken. U hoeft alleen uw creditcardgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Let erop dat u de juiste kaartgegevens online invult.

PayPal – Overal online betalen. U heeft alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. Met PayPal Express is het nog makkelijker; gebruik One-Touch om al uw gegevens, waaronder het verzendadres, in één keer in te vullen en zo de bestelling af te ronden.

SEPA Banktransfer – SEPA (of Single Euro Payments Area) is de nieuwe manier om te betalen via bankoverschrijving binnen Europa. SEPA heeft als doel om grensoverschrijdende betalingen binnen Europa gelijk te maken aan een bankoverboeking binnen uw eigen land.

Sofort Banking - SOFORT Banking is een betrouwbare en makkelijke manier om online te betalen. SOFORT Banking wordt in 8 Europese landen gebruikt en is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.