Alle categoriëen

Informatie

100% Happiness

Bij Instant Celebration zijn we trots op de uitstekende kwaliteit van onze producten! Onze stickerframes zijn gemaakt van hoogwaardig 180 grams hoogglanzend zelfklevend karton en voorzien van onze hoogstaande digitale printkwaliteit op de nieuwste technische machines (i-Gen 6).

Aangezien de vele dagelijkse bestellingen automatisch worden verwerkt, is het niet mogelijk jouw bestelling op enige wijze aan te passen na jouw aankoop in de webshop. Vandaar dat wij in de Online Editor extra benadrukken om jouw ontwerp nogmaals goed te controleren op spelfouten en dergelijke, omdat Instant Celebration daarna niks meer aan jouw ontwerp kan corrigeren. Check dus heel goed jouw gepersonaliseerde ontwerp in de voorvertoning op onderstaande 4 punten, voordat je jouw bestelling in de winkelwagen plaatst en afrondt. De voorvertoning geeft precies weer hoe jouw stickerframe eruit zal zien als het eenmaal is geprint.

 

 

Een wettelijke garantie wordt afgegeven voor alle geproduceerde en gepersonaliseerde stickerframes die je bij Instant Celebration koopt. De wettelijke garantie houdt in dat ons product is en moet zijn wat de klant in alle eerlijkheid kan verwachten. Aangezien we de gepersonaliseerde stickerframes printen op hoogwaardig kwaliteitspapier met behulp van hoogstaande technische digitale printkwaliteit, streven wij naar 100% tevredenheid voor al onze klanten! Op die manier staan wij garant voor de kwaliteit en hopen wij dat ieder feestje een geweldig feest wordt! Welke celebration je ook viert….zorg dat de herinnering bewaard blijft met je gepersonaliseerde stickerframes!